CHORNOBYL BELLS OF THE KIEVO-SVIATOSHINSKY REGIONПовідомлення RSS Коментарі RSS


барви життя

Шановні колеги, друзі !
Прийміть мої щирі вітання з нагоди відзначення
3 грудня – Міжнародного дня інвалідів!

Цього року виповнюється  16 років коли першим Президентом України Л.М.Кравчуком 27 листопада 1993 року було видано Указ  про відзначення 3 грудня – Міжнародного дня людей з інвалідністю. Поштовхом для встановлення цього дня стало прийняття Генеральною Асамблеєю ООН 3 грудня 1982 року Резолюції  №37/52 «Всесвітня програма дій по відношенню інвалідів».

Цей день став днем підвищеної уваги суспільства до проблем осіб з обмеженими фізичними можливостями та нагода підсумувати, що зроблено і замислитись, що треба зробити для створення гідних умов життя осіб з обмеженими фізичними можливостями, аби ніхто не почувався забутим чи полишеним наодинці зі своїми проблемами.

На Всеукраїнський фестиваль «Барви життя»,  до  Києва, приїхали 110  учасників з обмеженнями, з різних куточків України.  Співаки і музиканти, танцюристи, майстри вокального жанру, та майстри прикладного мистецтва демонстрували свої надзвичайні таланти .Член нашої організації – Савицький О.С. з виконання пісні “Любимая моя” став леауратом фестивалю, а Калабушкіна О.С. отримала диплом за  свої твори.

Коментування

Для того, щоб залишити свій коментар, Ви маєте авторизуватись (увійти на сайт під своїм логіном та паролем).