CHORNOBYL BELLS OF THE KIEVO-SVIATOSHINSKY REGIONПовідомлення RSS Коментарі RSS


210909

З 20 – 22 вересня, група інвалідів районної Громадської організації «Дзвони Чорнобиля» та потерпілих від катастрофи на ЧАЕС побували на святі в храмі Різдва Пресвятої Богородиці села Байтали Одеської області.
На святкове богослужіння, до настоятеля храма протоієрея Антонія Кумпете приїхали священнослужителі і численні гості із міст Одеси, Луганська та прилеглих сіл.
Після богослужіння відбувся хресний хід до цілющого джерела і купелі.
Погода, як на диво стояла гарна і сонячна, тому охочих відвідати купель було багато. Паломники купались в купелі, котру до дня свята прикрасили мозаїкою та здійснили чин її освячення.
Кореспонденти телебачення міста Балти зацікавились присутністю на святі президента РГО Діани Кузнецової, їхніми паломницькими подорожами, роботою організації та взяли інтерв’ю.
Настоятель храму отець Антоній розповів присутнім про історію храму цілющого джерела.
Під час відвідування храму, паломники знайомились і обмінювались адресами, а одна жінка з внуком приготувала просвори для свята та й розповіла про особливі секрети тіста. Також паломники із міста Вишневе передали в дар прихожанам церкви Христа Спасителя гуманітарну допомогу.
Атмосфера під час поїздки налаштувала нас на розмови і паломники розповідали цікаві історії про те, як стали православними.


Керівник організації Діана Кузнецова планує видати книгу, в якій опише цікаві розповіді паломницьких поїздок, тому якщо у вас є цікаві історії на православну тему просимо надсилати їх до нашої організації, найкращі ввійдуть до видання.
Ми просимо відгукнутись спонсорів, які своїм внеском нададуть можливість нужденним побувати в цікавій подорожі, зайти в цілющу купель, пити воду з чудодійного джерела і отримати зцілення.
Сьогодні ми готуємось до подорожі в Почаїв, до Свято-Успенської Почаївської Лаври. Тому чекаємо, що люди зможуть зробити благодійний внесок ( від 250 грн -10.000 грн) на поїздку автобусом. Внесок зробить добре діло і інваліди, нужденні зможуть побувати в святих місцях, прикластися до святинь.
За сердечну молитву, і пожертву Бог нагородить кожного добродія сторицею.
Благодійники та волонтери, ми чекаємо на Вас!
Просимо всіх людей, які хочуть робити добрі діла для спасіння душі, терміново відгукнутись!
моб. 8097 8535011 президент районної громадської організації
«Дзвони Чорнобиля» Діана Кузнецова

Коментування

Для того, щоб залишити свій коментар, Ви маєте авторизуватись (увійти на сайт під своїм логіном та паролем).