CHORNOBYL BELLS OF THE KIEVO-SVIATOSHINSKY REGIONПовідомлення RSS Коментарі RSS


Свято “Масляна”

mlynci
1 березня 2009 р.члени РГО “Дзвони Чорнобиля” були запрошені на свято «Масляна», яка відбулась на території Храму Вознесіння м. Вишневе . На заході були присутні благочинний ВАСИЛЬ РУСИНКА, Настоятель Свято – Микільського храму м. Боярка, протоієрей Валерій, інші духовні особи, Міжнародна Громадська організація “Верное казачество”, ліцеїсти з ліцею ім. Богуна м.Боярка, прихожани з різних православних приходів, мешканці міста.
Веселі конкурси для дітлахів і святкове дійство привабило дуже багато людей. Церковна громада частувала гречаною кашею та найбільше враження справили млинці з чорною і червоною ікрою, якими пригощали всіх бажаючих.
kasha
Святкувати «Масляну» започаткували язичники, але християни назвали «Масляницею» час перед Великим постом, коли можна їсти молочні продукти і рибу, щоб підготуватись до посту. Пасха святкується кожного року у різний час, тому час масляної міняється згідно з року у рік.
Ми дуже дякуємо за запрошення організаторам, і всім прекрасним людям, що подарували таку прекрасну нагоду зібратись і поспілкуватись.

Коментування

Для того, щоб залишити свій коментар, Ви маєте авторизуватись (увійти на сайт під своїм логіном та паролем).