CHORNOBYL BELLS OF THE KIEVO-SVIATOSHINSKY REGIONПовідомлення RSS Коментарі RSS


Изображение_3304Изображение_3320Изображение_3291

Сьогодні о 10 год біля будінку Київської Обласної Адміністрації на бульварі Лесі Українки відбулась акція протесту проти свавілля чиновників, що вже за 30 років неодноразово переписували закони України, які гарантували пільги і пенсії інвалідам, чорнобиля, переселенцям і постраждалим 4 Зони чорнобильців.
Інваліди Київської Обласної Організації Інвалідів «Союз Чорнобіль України» під керівництвом Дерди І.І. зробили важливий крок, щоб нарешті адміністрація почула чорнобильців. На акції були присутні голови обласних орагнізацій і делегати від організацій, всього понад 100 осіб у тому числі актив організації.
Пікетувальників Дерду І.І. і Кузнецову Д.О.запросили до губернатора Мельничука М., де вони розповіли про акцію протесту і вимоги чорнобильців. Губернатор уважно вислухав і розповів, про те що він переймається долею чорнобильців і робить велику роботу у цьому напрямку, і саме сьогодні на сесії приймається бюджет. Пікетувальники домовились створити робочу группу з активних чорнобильців, переселенців, членів орагнізації і вирішувати питання разом.
Кузнецова Д.О. розповіла губернатору про те, що є велика проблема у інвалідів-їх виселяють з офісу на вулицю і це питання дуже болюче, тому губернатор пообіцяв завітати до інвалідів «Дзвони Чорнобиля» м.Боярка, і з мером міста найближчим часом вирішувати це питання ; Потім Голова організації Дерда І.І.розповідав присутнім про те, що акція протесту принесла результат – Київська Обласна Адміністарція буде вирішувати питання, і присутні винесли резолюцію і Дерда І.І. офіційно передав вимоги Мельничуку М. у сесійній залі.
Надалі чорнобильці вирушили до Кабінету міністрів на підтримку акції протесту Всеукраїнської організації «СОЮЗ ЧОРНОБИЛЬ УКРАЇНИ»
У цій акції протесту брали участь чорнобильці з різних куточків України, їх було близько двох тисяч. Був присутній Голова Войтов В., його запросили на перемови у Кабмін і він передав вимоги чорнобильців.
Декілька міжнародних каналів транслюватимуть всьму світу, про негідне поводження влади з інвалідами!
Коли присутні зрозуміли, що діюча влада не хоче вирішувати питання, то пообіцяли зробити ще декілька акцій найближчим часом.

Коментування

Для того, щоб залишити свій коментар, Ви маєте авторизуватись (увійти на сайт під своїм логіном та паролем).