CHORNOBYL BELLS OF THE KIEVO-SVIATOSHINSKY REGIONПовідомлення RSS Коментарі RSS


Для перевезення інвалідів, чорнобильців і постраждалих від аварії на ЧАЕС на свято у старовинний храм, збудований на честь Бориса і Гліба у с.Борисовка за проханням до РДА було надано автобус ТОВ «Трансгруп» .

Після урочистого богослужіння, було частування гостей різними стравами, що приготували місцеві мешканці.

Члени нашої організації та люди з різних сіл зібрались до колодязя з святою, цілющою водою. Вони набирали воду у бутлі, пили, тому що від святої води багато людей вже зцілились від захворювань : порушень травлення ,опіків, печії… навіть вчені вже визнали, що особливі молитви змінюють структуру води і вода стає цілющою.

Потім всіх бажаючих обливали святою водою. Взагалі обливання холодною корисно для здоров’я, але вода нам здавалась теплою, і деякі люди обливались водою 10 разів.
З радісним настроєм, омиті душею і тілом, члени організації ще спілкувались з отцем Анатолієм, який розповідав про молитовні правила, відповідав на запитання, давав добрі поради нужденним та хворим.

А далі нас чекала подорож до музею під відкритим небом у Переяславі, де представлена культура середньої наддніпрянщини.
Ми відвідали музей хліба, та усвідомили, яка то важка праця вирощувати і випікати хліб.
Також ми змогли побачити прадавні форми для пасок заввишки 0,5 метра, різновиди зерна, печива, хлібних виробив та серпів.
Ще відвідали будинок шапкаря, де було знаряддя для виготовлення шапок, стародавній устрій життя українців, українські традиції, та подивитись на гарні вишиті рушники.

Задоволені інвалідіи, чорнобильці, постраждалі від аварії на ЧАЕС, раділи нагоді побувати у цікавих місцях.

Дякуємо всім людям, що допомогли здійснити подорож, особливо Шкаврону М.І.

Коментування

Для того, щоб залишити свій коментар, Ви маєте авторизуватись (увійти на сайт під своїм логіном та паролем).