CHORNOBYL BELLS OF THE KIEVO-SVIATOSHINSKY REGIONПовідомлення RSS Коментарі RSS


150 учасників приїхали на Фестиваль з різних куточків України.
Членів нашої організації запросили представляти Київську область на виставці прикладного мистецтва, і для участі у концерті.

Роботи майстринь Кузнецової Д.О інв.3 гр., Самойленко О.А. інв.2 гр. так зацікавили присутніх, що вони фотографували роботи і розпитували про схеми вишивання, та технологію виготовлення робіт з бісеру. Пропонували видати книгу з авторськими схемами виробів.

У конкурсі поезії приймали участь Сафарян В. інв.1 гр. і Шевченко С. інв..2 гр., які читали свої прекрасні вірші. Але найбільше враження справила на нас журналістка Березіна Л. інв.. 2 гр., яка прочитала вірші про байдужість до долі дітей-інвалідів.

У номінації соліст-вокаліст представляв Київську область лауреат багатьох Міжнародних Фестивалів м. Києва і м. Дніпропетровська Савицький О.В. інв. 2 гр.. Виконання пісні Савицького О.В. було оцінено глядачами, і вони аплодували.

У концерті приймали участь люди з вадами слуху, зору, різноманітними обмеженнями руху, співали спираючись на милиці і костури, виїздили на сцену у колясках і танцювали, тому що у цей день не було для них ніяких обмежень і вони почували себе зірками.

Щасливі очі дітей і щасливі очі матусь, які страждали разом з своїми дітьми сяють радістю.

Всі учасники отримали дипломи.

На закінчення подорожі ми побували у Єлецькому монастирі (XI століття), який входить до числа історико-архітектурних пам’яток Чернігова, де побачили ікону Божої Матері, від якої прихожани з усього світу отримали зцілення і на пошану та вдячність принесли золоті та срібні прикраси і коштовності, якими прикрашено ікону. У храмі збереглися  частини старовинного розпису.

Ми дякуємо всім організаторам і особливо Президенту ВГО Академіїї Народної Творчості  Інвалідів Александровій О.І., які допомогли нам здійснити цю поїздку.

Коментування

Для того, щоб залишити свій коментар, Ви маєте авторизуватись (увійти на сайт під своїм логіном та паролем).