CHORNOBYL BELLS OF THE KIEVO-SVIATOSHINSKY REGIONПовідомлення RSS Коментарі RSS


 

Під час районних заходів, 24 серпня 2012 р.,  8 інвалідів і постраждалих від катастрофи на ЧАЕС виставили свої роботи.
Присутні на заходах діти і дорослі змогли подивитись на мистецькі роботи з глини Чорного В.П., вишиті картини Самійленко О., аплікації з паперу Калабушкіної О.С інв.2 гр., та вироби її матері Калабушкіної В.С. в’язані гачком ажурні шалі, бісерні квіти у мініатюрних кошиках Савицького О.В. інв. 2 гр., та кольє Кузнецової Д.О. Найпершим оглянув виставку і поздоровив інвалідів-майстрів з святом мер міста Добрівський Т.Г. Потім роботи інвалідів переглянув благочинний Києво-Святошинського округу Василь Русинка. Він уважно вислухав творчих інвалідів, і зробив подарунок Савицькому О.В.

 



А нова майстриня з нашої організації Сусол Т. представила роботи вишиті бісером і вони вигравали на сонечку барвистою веселкою. Роботами зацікавився Цікаленко Ю., як шанувальник мистецтва і знавець українських, та християнських традицій він підтримав майстриню і купив ікону. Зараз скрутні часи і інвалідам-майстрам потрібна матеріальна підтримка. Необхідні кошти на матеріали для виготовлення робіт, та лікування.
Інваліди отримали дипломи від Президента Академії Народної Творчості Інвалідів Александрової Олени Іванівни, яка особисто приїхала з м.Києва поздоровити творчо обдарованих, та обговорити спільні проекти для обдарованих інвалідів, та потерпілих від ЧАЕС. Тому запрошуємо до співпраці і участі у конкурсах поетів, інвалідів.
Ми допоможемо надрукувати цікаві і тематичні твори, які представлять у поетичних збірках, та журналах України.

Додаткове інфо за моб.0978535011

Коментування

Для того, щоб залишити свій коментар, Ви маєте авторизуватись (увійти на сайт під своїм логіном та паролем).