CHORNOBYL BELLS OF THE KIEVO-SVIATOSHINSKY REGIONПовідомлення RSS Коментарі RSS


Комп’ютерний клас_2Комп’ютерний клас_1

У Києво-Святошинському районі мешкає 370 тис. жителів. Серед них понад 4000 осіб має інвалідність через вроджені вади, внаслідок катастрофи на ЧАЕС, також у районі мешкає 10 000 інвалідів Чорнобиля, кількість їх зростає кожного року на 0.25%. Навчальних спец.закладів у районі не має, і тому навчання у комп’ютерному класі, та безкоштовне користування інтернетом – це єдина можливість для неповносправних отримати необхідні навики користування ПК, а навики швидкісного набору тексту допоможуть отримати необхідні знання та знайти пристойну роботу, спілкуватись з навколишнім світом.

Мета проекту полягає:
– у навчанні інвалідів Чорнобиля і потерпілих внаслідок аварії на ЧАЕС;
– пошуку шляхів вирішення соціально-економічних проблем;

Проект спрямований на забезпечення реалізації правових, організаційних та соціальних засад, щодо забезпечення соціально правового захисту інвалідів, інвалідів з дитинства, постраждалих від ЧАЕС.
Специфічні потреби інвалідів обмежують пересування на далекі відстані і тому вони не мають можливості їздити на навчання у інші райони без сторонньої допомоги. А батьки інвалідів все життя присвячують догляду за хворою дитиною і не мають достатньо коштів на навчання. Тому ми відкрили комп’ютерний клас у м.Боярка і вже перші учні опановують комп’ютер.

Проводиться набір у дитячу групу.

Коментування

Для того, щоб залишити свій коментар, Ви маєте авторизуватись (увійти на сайт під своїм логіном та паролем).