CHORNOBYL BELLS OF THE KIEVO-SVIATOSHINSKY REGIONПовідомлення RSS Коментарі RSS


4_6_3_

На заходи присвячені вшануванню захисників Вітчизни, що відбулися у актовій залі ліцею ім. Богуна (м.Боярка вул.Хрещатик 101) о 14 год. були запрошені 200 ветеранів.
Вшанувати приїхали : Голова Райдержадміністрації Добрянський Я.В., Заст. голови РДА Лук’янчук А.С, секретар міськради м.Боярка М.Лезник, мер м. Боярка Добрівський Т.Г., Голова Української Спілки ветеранів Афганістану Остролуцький В.В., учасник бойових дій, секретар Київо-Святошинської організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), заступник голови Фонду Інвалідів-ліквідаторів наслідків Чорнобильської катастрофи Козленко Л.Л., воїни-афганці, Начальник ліцею ім. Богуна Романенко Д.В., Президент РГО «Дзвони Чорнобиля» Кузнецова Д.О., Голова РГО «Інваліди війни і збройних сил України» Грецький Б.А., численні гості з району.
Голова Райдержадміністрації Добрянський Я.В. та Добрівський Т.Г. нагородили почесними грамотами і медалями чорнобильців, та людей, що своїм прикладом повинні надихати інших на добрі справи.
За святковими столами присутні мали змогу спілкуватись, слухати розповіді ветеранів, що не шкодували свого життя та здоров’я і виконували накази, та спасли нашу державу від загарбників, та їсти, приготовані місцевими поварами страви.
З задоволенням співали : народний фольклорний гурт «Горлиця» під керівництвом Рачинської Л., та народний фольклорний ансамбль «Сузір’я» під керівництвом Бібик А.Я..
А після «фронтових 100 гр» підхопили ініціативу ветерани і співали пісні повоєнних років, згадували минуле. Бойовий дух і віра у світле майбутнє ще не згасла у їх сердцях незважаючи на час, але вони покладають великі надії на те, що молодь досягне кращої долі для країни.
Висвітлювали події і допомагали члени РГО «Дзвони Чорнобиля», кореспонденти з районних і місцевих газет, телеканал К1. На цьому каналі всі події було показано у програмі «Надвечір’я» , яка транслювалась 26.02.2010 р. о 14.30 год.

5_1_2_

Коментування

Для того, щоб залишити свій коментар, Ви маєте авторизуватись (увійти на сайт під своїм логіном та паролем).