CHORNOBYL BELLS OF THE KIEVO-SVIATOSHINSKY REGIONПовідомлення RSS Коментарі RSS


талант

Поки політики шукають шляхи подолання кризи , неповносправні люди з обмеженнями вже знайшли ефективну протидію кризі – рукоділля . І тепер ми можемо з впевненістю сказати про нашу Українську систему підтримки неповносправних, та якнайшвидше реалізувати проекти.
Кореспондент газети « Знак часу» , який зацікавився роботами інвалідів поспілкується з творчими інвалідами, які покажуть свої роботи і будуть розповідати про свої проблеми:
1. Відсутність коштів на лікування хвороб, які виникли після катастрофи на ЧАЕС .
2. Відсутність приміщення або майстерні для навчання і виготовлення робіт. (Приміщення неможливо орендувати через відсутність коштів на орендну плату).
3. Немає обладнання для художньої вишивки , та виготовлення інших художніх виробів. (Потрібні швейні машинки, машинка для художньої вишивки, нитки, приладдя для виготовлення і оформлення робіт,оверлок).
4. Постійно потрібні матеріали для виготовлення робіт (бісер, глина, нитки, полотна, інше приладдя для рукоділля).
5. Немає транспорту для перевезення та інвалідів і робіт.

Хоча умови життя людей з обмеженнями в Україні жахливі, та є велике бажання людей з обмеженнями не зламатись під час кризи. Неспроможність державних установ забезпечити реалізацію соціальних проектів не зупинить обдарованих і вони будуть займатись улюбленою справою, якщо наші співвітчизники, меценати допоможуть купити матеріали , обладнання та підтримають талановитих людей України .

Коментування

Для того, щоб залишити свій коментар, Ви маєте авторизуватись (увійти на сайт під своїм логіном та паролем).