CHORNOBYL BELLS OF THE KIEVO-SVIATOSHINSKY REGIONПовідомлення RSS Коментарі RSS


1.Короткий опис проекту.
До нашої організації звертається велика кількість людей доведених до відчаю через хвороби і інші проблеми. Це інваліди , воїни і вимушені переселенці з Зони АТО, безхатченки. Серед них є люди різного віку, та освітою, які б могли приносить користь суспільству, але через відсутність коштів збирають рештки їди у сміттєвих баках і харчуються їми.
Ми єдина організація в районі, яка працює 12 років, та проводить безкоштовні благодійні обіди і надає харчові набори.
Ми допомагаємо людям вирішувати, різні питання, але організація неприбуткова, немає фінансування
Нам дуже потрібні кошти у сумі 50 000 доларів. для надання харчових наборів інвалідам, нужденним. ліквідаторам, потерпілим від ЧАЕС, воїнам і вимушеним переселенцям з Зони АТО, безхатченкам.
Ми просимо всіх людей надавати харчові набори, чи кошти-бо це реальна можливість підтримати нужденних, особливо тих, що харчуються з мусорних баків .
Діяльність нашої організації має велике суспільне значення і тому нас підтримує місцева, района, та обласна влада. Ми просимо допомоги, у вісіх, кому небайдужа чужа біда!

2. Очікувані наслідки.
У результаті реалізації названого проекту інваліди, ліквідатори, потерпілі від ЧАЕС, воїни і вимушені переселенці з Зони АТО, безхатченкі будуть регулярно впродовж року отримувати гуманітарну допомогу у вигляді харчових наборів.
Важливим є те що вони зможуть вийти кризових ситуацій, та вживати нормальну їжу, а не вишукувати її у відходах і мусорних баках.
Кошти можна перерахувати на розрахунковий рахунок, або надати харчові набори інвалідам тел: 0661874740

Коментування

Для того, щоб залишити свій коментар, Ви маєте авторизуватись (увійти на сайт під своїм логіном та паролем).