CHORNOBYL BELLS OF THE KIEVO-SVIATOSHINSKY REGIONПовідомлення RSS Коментарі RSS


DSCN0238DSCN0231DSCN0219DSCN0234

До важкохворих інвалідів нашої організації, сьогодні завітали гості з Києво-Печерської Лаври. Кожному інваліду вони надали подарунки у вигляді пасок і харчові набори. Інваліди дуже раділи коли побачили ієромонаха Гліба і Михаїла. Вони уважно слухали розповіді інвалідів про наболіле.
Відвідали сліпу, лежачу жінку Олену, у якої померли батьки і зостався брат інвалід-візочник. Вона так зраділа гостям, які її привітали, з святами, що ледве не заспівала, а ми дивлячись на неї плакали, бо згадували, як колись вона гарно грала на піаніно і співала…
Ще відвідали дівчинку Дашу- інваліда з дитинства, яка має вади розвитку, аутизм і невиліковну хворобу ДЦП з родини переселенців. Родина втратила свою домівку і майно у Донецьку, тепер вони живуть у нашому регіоні.
Відвідали родину де є чотири інваліда, які дуже бідують. Вони з великою радістю прийняли харчові набори, бо на свята майже голодували.
Наостанок відвідали родину де є дві дитини-інваліда. Маленька дівчинка Соня- інвалід з дитинства не хотіла відпускати ієромонаха Гліба і Михаїла, вона їх обіймала, своїми маленькими рученятами, та навіть заплакала, коли вони пішли.
До нашої організації звертається велика кількість людей доведених до відчаю тим, що втратили роботу через хвороби і інші проблеми. Серед них багато інвалідів з дитинства, інвалідів, ліквідаторів, потерпілих від ЧАЕС, воїнів і вимушених переселенців з Зони АТО, безхатченками.
Подаруйте декілька хвилин своєї уваги діткам-інвалідам, інвалідам і для них це буде велика радість!

Коментування

Для того, щоб залишити свій коментар, Ви маєте авторизуватись (увійти на сайт під своїм логіном та паролем).