CHORNOBYL BELLS OF THE KIEVO-SVIATOSHINSKY REGIONПовідомлення RSS Коментарі RSS


Історія цього фестивалю починається з того, що коли ліквідатор аварії на ЧАЕС Віктор Чорний став інвалідом, він не здавався недугам, а вирішив приносити користь своїй родині і рідній Україні, він став займатись традиційним українським мистецтвом. Спочатку він вивчав секрети глини під керівництвом досвідченого гончара і експерементував, а потім став видатним гончаром, та ще народним майстром. Він виставляв свої вироби на виставках і ярмарках майже по всій Україні і набувши певного досвіду організував фестиваль у Барахтах.

Фестиваль «Хутір майстрів» для нашої організації – це особлива подія, тому що Чорний В.П. є членом нашої організації. Він і запросив інвалідів показати свої роботи.
Були представлені різні творчі роботи дітей, інвалідів з міста Боярка. Також для участі у виставці були запрошені талановиті діти нашої організації, які зробили художні роботи Лещенко Е., Лещенко О., і інваліди Барицька В.А, Северинова А.Г.
Кузнецова Д.О. представила патріотичну ляльку-мотанку. Всі її роботи яскраво відображують українськи традиції. А Савицький О.В., співав на сцені патріотичну пісню. Ще декілька колективів виконували українські народні пісні.
На фестивалі було декілька майстрів з декоративно-прикладного мистецтва з інших регіонів.

Нам сподобалась атмосфера фестивалю і частування гостей варениками. Щира господиня розповідала секрети виготовлення вареників.
Задоволені інваліди дякують Адміністрації Київо-Святошинського району і сподіваються на допомогу у організації наступної поїздки.

Коментування

Для того, щоб залишити свій коментар, Ви маєте авторизуватись (увійти на сайт під своїм логіном та паролем).