CHORNOBYL BELLS OF THE KIEVO-SVIATOSHINSKY REGIONПовідомлення RSS Коментарі RSS


«Різдвяний вертеп»

Діти, інваліди, члени РГО «Дзвони Чорнобиля» запрошені на «Різдвяний вертеп», який показали артисти театру «Юний театр» (на Печерську), що прибули з Києву за ініціативи волонтерів РГО «Дзвони Чорнобиля» до Центру Соціально-Психологічної Реабілітації м.Боярка. Вони дуже цікаво розповіли історію народження Ісуса, яку вже 2000 років розповідають різні оповідачі у різних країнах. Своїм прекрасним співом вони створили радісну атмосферу, і кожна дитина, як і кожна людина присутня на заході відчула тепло.

Саме спів колядок, та їх мелодійність і глибока змістовність значною мірою впливає на підтримку народних традицій і звичаїв.

Інтенсивний розвиток Різдвяного фольклору в Україні впродовж багатьох століть привів до поширення стародавніх і народження нових піснеспівів.

Ми подарували артистам на згадку про творчих інвалідів м.Боярка вишиту картину, яку вишила Самойленко О.А.

Підтримаємо колядників, щоб пісні і традиції нашого народу продовжували своє життя не тільки сьогодні, а ще й дійшли до наших нащадків.

Депутат Київської Обласної Ради Танцюра Л.О. привіз подарунки для дітей та інвалідів. Для неповносправних і інвалідів дуже важливе спілкування, і Леонід Олексійович уважно вислухав кожного, хто звернувся до нього з різними запитаннями.
Після цього, всі присутні за святковим столом від благодійників м.Боярка, м.Вишневе змогли скуштувати різні солодощі і спілкуватись.

Дякуємо Директору ЦСПР Лахтадир А.М. і всім благодійникам.

Коментування

Для того, щоб залишити свій коментар, Ви маєте авторизуватись (увійти на сайт під своїм логіном та паролем).