CHORNOBYL BELLS OF THE KIEVO-SVIATOSHINSKY REGIONПовідомлення RSS Коментарі RSS


Новорічне шоу

Сьогодні діти-інваліди, діти з багатодітних родин, та потерпілих від ЧАЕС, члени РГО «Дзвони Чорнобиля К-Святошинського району» мали можливість подивитись Новорічну виставу у м.Києві
Нова фантазійна вистава з Дідом Морозом і Снігуронькою, веселим казкарем, конкурси, та ігри дуже сподобались дітям і дорослим. Вони отримали велике задоволення від шоу мильних бульбашок і подаруночки від Діда Мороза.

На наше прохання про надання запрошень на Новорічні вистави відгукнулись не байдужі люди з обласної адміністрації, бо святкові заходи для дітей-інвалідів та нужденних дуже важливі. Тому ми вдячні всім, хто у такий непростий час для нашої країни все ж таки підтримує неповносправних, які нікому непотрібні і знаходяться у ізоляції.

Не тільки діти-інваліди та й дорослі інваліди з дитинства мають обмежене коло спілкування, і тому вони дуже чекають на Свято. Цього разу діти-інваліди і навіть самі маленькі не залишились без уваги, завдяки співдружній організації «Суспільна Служба», яка надала транспорт для перевезення.

Наша країна крокує у Євросоюз, тому повинна рівнятись на його членів, але відношення і послуги для інвалідів, та неповносправних ще дуже відрізняється від європейських стандартів.

Коментування

Для того, щоб залишити свій коментар, Ви маєте авторизуватись (увійти на сайт під своїм логіном та паролем).