CHORNOBYL BELLS OF THE KIEVO-SVIATOSHINSKY REGIONПовідомлення RSS Коментарі RSS


27 квітня 2013 р.о 11 год. буде відкрита виставка художніх робіт «Чорнобильська палітра» у Класичній Гімназії за адресою м. Боярка вул. Седова,7 організацією «Дзвони Чорнобиля Кєво-Святошинського району», з нагоди 27-ї річниці ліквідації катастрофи на ЧАЕС, на честь вшанування ліквідаторів катастрофи на ЧАЕС .

Під час виставки будуть представлені понад 400 робіт членів організації «Дзвони Чорнобиля», членів співдружніх організацій, мешканців м.Боярка, потерпілих від катастрофи на ЧАЕС, відбудеться концерт, планується проведення благодійного обіду для 200 потерпілих від катастрофи на ЧАЕС.

Роботи інвалідів, майстрів – цікаві тим, що своїх творчих пошуках вони не зупиняються, а йдуть вперед, і тому завжди можуть показати свої нові знахідки. Знайомство глядачів з творчістю інвалідів, потерпілих від катастрофи на ЧАЕС- діє, як емоційне пробудження у серцях людей милосердя і дає естетичну насолоду, розширює світогляд, та знайомить з новими направленнями у мистецтві.

Наші заходи дуже важливі, як нагадування про небезпеку, що нас обминула, завдяки героїчним зусиллям ліквідаторів, тому ми вшановуємо героїв. А героїв-ліквідаторів у нашому місті 1000 осіб, та більшість з них дуже хворі, і всі кошти витрачають на ліки, тому знаходяться у скрутній ситуації.

Хоча наша організація недержавна, не фінансується з державного бюджету, і в нас немає приміщення, та ресурсів, транспорту, але ми знайшли людей, які готові допомогти вирішувати питання соціальних послуг: стоматологічних послуг, надання одягу, взуття, медичної допомоги.

Всі потребуючі допомоги можуть звернутись за тел.0979636592
Запрошуємо долучитись до заходів мешканців міста і всіх бажаючих, що потерпіли від катастрофи на ЧАЕС.

Коментування

Для того, щоб залишити свій коментар, Ви маєте авторизуватись (увійти на сайт під своїм логіном та паролем).