CHORNOBYL BELLS OF THE KIEVO-SVIATOSHINSKY REGIONПовідомлення RSS Коментарі RSS


25-26 березня 2008 р. у столичному Будинку вчителя проходила науково-практична конференція ’’ПЕДАГОГІКА ДУХОВНОСТІ, ПРАВОСЛАВНІ ТРАДИЦІЇ ТА СУЧАСНА ОСВІТА’’ .

26.03.2008.bmp

На заході були присутні єпископ Бориспільський, вікарій Київської митрополії, ректор Київських Духовних Академії та Семінарії, Голова богословсько-канонічної комісії при Священному Синоді УПЦ і інші духовні особи.

26.03.08.jpg 26,03,08_.jpg

Ми представили виставку робіт з бісеру дітей недільної школи Свято-Микільського храму м.Боярка і роботи членів РГО. Роботи  дуже сподобались учасникам конференції, серед яких були протоієреї і ієреї, наукові співробітники, кореспонденти журналів, телекомпаній, які зацікавились нашим досвідом та ділились своїм. Багато учасників конференції розповідали  про роботу у недільних школах, обговорювали проблеми і тему сучасного стану викладання християнської етики, відбулося пленарне засідання наукових співробітників, демонструвались відеоматеріали (  більш детальна інформація на сайті наших друзів : orthodoxy.org.ua )
Під час перерви частували гостей пиріжками з соком, а по обіді пісними стравами у ’’Українській  кухні’’.
Ми дуже дякуємо за запрошення  на конференцію організаторам, і всім прекрасним людям,  що допомогали нам .Особлива подяка редактору журналу Поповій Наталії Григорівні за наданий подарунок інвалідам 15 журналів ’’Изящное рукоделие’’, що надихає на нові творчі звершення . Найближчим часом у цьому журналі надрукують фото ікон  з бісеру  Скляренко Р.Г., майстринь Бондаренко А.Г. (інв.2 гр.), та Кузнецової Д.О. (інв.3 гр.)

25,03.jpg алла.bmp Diana Kuznetsova.bmp

Коментування

Для того, щоб залишити свій коментар, Ви маєте авторизуватись (увійти на сайт під своїм логіном та паролем).