CHORNOBYL BELLS OF THE KIEVO-SVIATOSHINSKY REGIONПовідомлення RSS Коментарі RSS


НОВИНИ ВІД 24.02.2008

24 лютого Броварське міське товариство інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату ’’Прагнення’’ для участі у встановленні рекорду України за кількістю присутніх людей з обмеженними можливостями на фізкультурно-спортивному заході-матчі по сидячому волейболу між інвалідами – опірниками, запросили інвалідів клубу ’’Ікар’’ і нашу організацію, надали автобус для перевезення інвалідів .

24-02-08.jpg

На заході були присутні близько 400 учасників у т.ч. візочників.
Акція справила незабутнє враження тим, що на ній були присутні видатні люди.
Та найбільше вразив нас своєю могутністю Багач Олександр Миколайович – чемпіон світу з штовхання ядра , який зараз тренує збірну параолімпійців.
Наші українські богатирі з таким щирим серцем, що ведуть здоровий спосіб життя – найкращій приклад для молоді всього світу.

the most big bike in Ukraine .jpg

Ще цікаво було дізнатись, що винахідник Хахель Володимир Васильович створив найбільший у світі велосипед, , щоб подарувати найвищій людині на планеті – Леоніду Стаднику (його зріст 2м 54см, він занесений у книгу рекордів Гінеса).
Цей велосипед
випробував з успіхом на міцність під своєю вагою Василь Вірастюк

V_Virastuk.jpg

Також частиною програми були танці на інвалідному візку які визивали захват і сльози у присутніх.

invalids_

У матчі по сидячому волейболу між інвалідами – опірниками отримали перемогу Броварчани, але мужність всіх учасників матчу була наочним прикладом , як люди навіть без ніг знайшли в собі сили боротись за визнання їх суспільством.

Коментування

Для того, щоб залишити свій коментар, Ви маєте авторизуватись (увійти на сайт під своїм логіном та паролем).