CHORNOBYL BELLS OF THE KIEVO-SVIATOSHINSKY REGIONПовідомлення RSS Коментарі RSS


PICT0645__PICT0644__

Ми дуже дякуємо директору АТН Погосову Т.М. за те, що надав безкоштовно транспорт для паломницької поїздки 20 інвалідам і потерпілим від Чорнобильської катастрофи.
Під опікою протоієрея Антонія з Храму Різдва Пресвятої Богородиці с.Байтали Одеської обл. інваліди і нужденні, потерпілі від катастрофи на ЧАЕС провели 6 незабутніх днів з 31 липня  по 5 серпня 2010 р. Він  вже опікується безпритульними дітьми, займається будівництвом корпусу для монахів, але знайшов час для нужденних і організував поїздки:
1 серпня у с. Пасіцели на  храмове свято «Серафіма Саровського».
2 серпня у м.Ананьїв до храму «Успіння Пресвятої Богородиці», де під час богослужіння разом з благочинним Ананьївського округу Миколаєм Я. поздоровили з днем народження настоятеля храму О.Іллю, а потім купалися у річці Тілігул.

3 серпня після літургії у Храмі Різдва Пресвятої Богородиці, після хресного ходу, ми  купались у «Царській купальні».
4 серпня – на храмове свято у м.Ананьїв  до храму «Олександра Невського», де відбулося святкове богослужіння. Після трапези купалися у річці Тілігул.
5 серпня – на храмове свято до храму у селі Салтанівка «Почаївської Божої Матері».
Там відбулось святкове богослужіння. Після богослужіння під час трапези ми мали змогу насолоджуватись піснеспівами на честь Богородиці, та українськими народними піснями , які виконували настоятель храму с.Салтанівка «Почаївської Божої Матері» і місцеві жителі.У книзі «Обятия отча» розповідається, що під час нападу турків монахи служили акафіст перед іконою і коли вони почали співати «Возбранной воеводе» над Свято-Троїцькою церквою з’явилась сама Цариця Небесна з омофором на руках, з ангелами і преподобним Іовом. Їх побачили турки і почали пускати в них стріли, але стріли повертались та вбивали стріляючих. Від цього турків охопила паніка і вони побігли. А декотрі з турків, згідно літопису після цього прийняли християнську віру, залишились у монастирі і пробули там у монастирському послуху до кінця життя.
Після відвідин храму, ми купались на Гольмінському водосховищі, а потім поїхали до м.Боярки.
Ми всі дуже просимо відгукнутись спонсорів, які своїм внеском нададуть можливість хоч раз у житті, побувати у цікавій подорожі, харчуватись екологічно чистими без радіації(!) продуктами, купатись у чудодійному джерелі.
Просимо всіх людей, які хочуть робити добрі діла для спасіння душі терміново відгукнутись! моб.: 0978535011

Коментування

Для того, щоб залишити свій коментар, Ви маєте авторизуватись (увійти на сайт під своїм логіном та паролем).