CHORNOBYL BELLS OF THE KIEVO-SVIATOSHINSKY REGIONПовідомлення RSS Коментарі RSS


Надія на одужання

19 квітня 2010 р. на зустріч з Монікою з Америки, яка є членом Міжнародної організації «Фокус» у Центр СПР (м.Боярка) Президента РГО Кузнєцову Д.О. запросила директор Центру Ангеліна Миколаївна. Організація «Фокус» дуже велика, об’єднує батьків дітей інвалідів.
Темою обговорення були спільні благодійні акції для нужденних, та підтримка проектів. Під час зустрічі Моніка розповіла, що має сина хворого на шизофренію і їздить до різних реабілітаційних центрів, щоб розповісти про досвід виховання психічно хворих. Вона поділилась своїми особистими дослідженнями, які полягають у тому, що потрібно визначити, яке у хворої людини найбільше бажання і базуючись на тому, будувати схему корекційного матеріалу поведінки. Її успішний досвід психокорекційних вправ, дав змогу поліпшити пристосування до життя сина. Для її сина великим стимулом було бажання навчитись грати на гітарі. Сьогодні він хоча приймає пігулки, але грає на гітарі і майже не відчуває наслідків своєї хвороби. Моніка у свої 77 років, ще викладає у Університеті, переймається стражданнями хворих і бажає допомогти людям з проблемами.
Її добрі очі засвітились, коли член організації Світлана Ільченко інв.2 гр. заспівала. Моніка підхопила мотив незнайомої пісні і далі вони співали дуетом. Нас вразили слух, пам’ять і доброзичливість цієї жінки. Шкода, що було обмаль часу для спілкування, тому що Моніка їхала далі, щоб дати людям надію на одужання.

Коментування

Для того, щоб залишити свій коментар, Ви маєте авторизуватись (увійти на сайт під своїм логіном та паролем).